Browse > Home / De Spaanse Nawar Hussein over de waarde van investeringen in onroerend goed

De Spaanse Nawar Hussein over de waarde van investeringen in onroerend goed

March 20, 2020

Als er één ding is dat klanten moeten weten voordat ze Nawar Hussein inhuren, is dat er veel redenen zijn waarom hij zo'n sterke reputatie heeft als zakenman en vastgoedadviseur en er zijn veel redenen voor. Nawar handelt in zowel commercieel als residentieel onroerend goed, voor vele doeleinden. Hij houdt zich onder meer bezig met woonhuizen, meergezinswoningen, winkel-, productie- en kantoorruimte en heeft genoeg ervaring met hen allemaal om op alles te kunnen anticiperen.

Het belangrijkste doel voor het kopen, verkopen, leasen, het te huur aanbieden van onroerend goed of zelfs het gebruik van de eigenaar is met de hoop een indrukwekkend rendement op investering (ROI) te behalen. Nawar Hussein heeft altijd een talent gehad voor het creëren van een hoog rendement voor investeerders. Naast zijn vaardigheden als vastgoedexpert en investeerder, staat hij ook zeer hoog aangeschreven als ondernemer. Hij heeft een handelsmerk en verkoopt nu zijn methoden voor investeringen in onroerend goed, zodat hij zijn winstgevendheid kan maximaliseren, en hij richtte ook Riereta Equity Group op, dat uitgegroeid is tot een van de toonaangevende vastgoedbeleggingsondernemingen in heel Spanje.

Hoewel hij gespecialiseerd is in investeringen in onroerend goed in de regio's Barcelona en Girona, staan ​​Nawar Hussein en zijn bedrijf nu hoog aangeschreven als een van de beste van het land. Hij lijkt het unieke vermogen te hebben om de beste vastgoedbeleggingen te vinden voor de individuele behoeften en doelen van elke klant, wat betekent dat hij woningen kan vinden die onder de reële marktwaarde geprijsd zijn en waarvoor rehabilitatie en renovatie niet onbetaalbaar zijn. Dit alles heeft Nawar Hussein tot een speler op de Spaanse vastgoedmarkt gemaakt.